Profesjonalne środki czyszczące dla lokalu przemysłowego – wypróbuj WESTFALEN URS-AL

Skuteczne czyszczenie klimatyzacji, okapów i parowników w wymiarze przemysłowym?
16 lipca 2019
WESTFALEN CIP-SA – sposób na utrzymanie czystości w zakładach mięsnych, gastronomicznych itp.
24 lipca 2019

Profesjonalne środki czyszczące dla lokalu przemysłowego – wypróbuj WESTFALEN URS-AL

Czas wakacyjny to doskonały moment na duże i małe podróże, gdyż to także najlepszy czas na korzystanie z urlopu. Wyjazdy zagraniczne są jedną z najczęstszych form wypoczynku i szeroko pojętej regeneracji sił. Na wzrost popularyzacji podróży zagranicznych składa się m.in. ciekawość poznawania odległych zakątków świata, kultur i osób, a także możliwość wyjątkowych krajobrazów czy też uprawiania sportów ekstremalnych. To wszystko razem wzięte sprawia, że coraz częściej pozwalamy sobie na wyjazdowe szaleństwo.

Naturalną konsekwencją wyjazdów jest spora rotacja osób w popularnych kurortach, co samo w sobie stanowi impuls do rozwoju branży gastronomicznej i hotelarskiej w Polsce i na świecie. Wraz z rozwojem turystyki, większość hoteli zaczęła prowadzić swoje własne restauracje, a goście hotelowi zaczęli doceniać nie tylko komfort wypoczynku, ale też jakość oferowanych posiłków. To kluczowy czynnik z punktu widzenia kilkudniowego wypoczynku, gdyż stołowanie się jest wówczas najkorzystniejszą opcją.

Ważnym priorytetem jest więc zdobycie zaufania potencjalnych gości, tak by chętnie polecili daną restaurację swoim znajomym. Wybór konkretnego lokalu gastronomicznego często jest wyrazem dużego zaufania, budowanego zarówno w oparciu wyśmienite posiłki oraz smaki regionalne, jak i pozytywny wystrój wnętrz, cechujący się nienaganną czystością.

Utrzymanie odpowiedniego poziomu czystości w branży gastronomicznej jest bardzo ważne, z uwagi na to, iż duża liczba przygotowywanych potraw, sprzyja namnażaniu się bakterii na blatach kuchennych i urządzeniach gastronomicznych. Żywność przygotowywana w nieodpowiednich warunkach higieniczno-sanitarnych, może implikować za sobą różne choroby układu pokarmowego.

Bakterie są też często przenoszone na sztućcach, czemu ma zapobiegać zmywanie w profesjonalnych detergentach czyszczących, przewidzianych dla szeroko pojętej gastronomii oraz branży spożywczej. Równie ważne z punktu widzenia sterylności jest dbałość o odpowiednią czystość eksploatowanych akcesoriów, urządzeń oraz podłóg. Tylko czystość utrzymywana w sposób kompleksowy jest w stanie zahamować rozwój zarazków, a tym samym chronić ludzkie zdrowie podczas spożywania przygotowanych w lokalu posiłków.

Niejednokrotnie właściciele lokali gastronomicznych zastanawiają się jakich środków używać, by nie martwić się o odpowiedni poziom sterylności? Odpowiadając na tak postawione pytanie, jednoznacznie należy stwierdzić, iż powinny być to produkty o wysokiej jakości o potwierdzonych rezultatach w działaniu. Jeśli szukasz marki mającej spore osiągnięcia w dziedzinie chemii profesjonalnej, koniecznie zapoznaj się z produktami WESTFALEN CHEMICALS.

Godnym polecenia produktem jest m.in. WESTFALEN URS AL preparat posiada liczne certyfikaty (DEKRA, ISO), uzyskane na podstawie licznych badań i testów wykonanych z niemiecką precyzją. WESTFALEN URS-AL ma formę profesjonalnego koncentratu, przygotowanego do rozcieńczenia z wodą w proporcji od 5 do 20%, zależnie od uporczywości zabrudzeń, których chcesz się pozbyć. Dzięki przygotowanemu roztworowi z łatwością usuniesz zabrudzenia na bazie białka, tłuszcz, oleju, krwi i innych pochodnych substancji. Detergent możesz stosować dla potrzeb czyszczenia urządzeń, instalacji, podłóg, posadzek etc.

Jesteśmy jedynym autoryzowanym partnerem WESTFALEN w Polsce – zamów chemię przemysłową bez pośredników, z dostawą pod wskazany adres.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *